Our Sponsors

 

ProSoft++ SRL

ProSoft++ este dezvoltator si integrator de solutii IT utilizate de firme private, autoritati locale si centrale.

Din 2015, ProSoft++ este alaturi de noi sustinandu-ne financiar si tehnic pentru implementarea proiectelor de digitalizare si operare a Centrelor de Informare fizice.

CreditFix IFN

Ofera clientilor produse de creditare simple si rapide care ii ajuta in rezolvarea situatiilor neprevazute sau punerea in practica a planurilor lor. Personalizeaza fiecare produs in functie de necesitatile si posibilitatile solicitantilor, incurajand creditarea responsabila.

Misiunea lor este sa ofere sprijin financiar in momente cheie, sa fie elementul care face diferenta astfel incat orice provocare sa aiba un final fericit.

Activi pe piata din anul 2015 si au strans alaturi de ei un portofoliu important de clienti, carora le ofera lunar cateva mii de credite, raspunzand astfel unor cereri noi sau clientilor care au nevoie de un nou imprumut, prin intermediul platformelor web.

Au dezvoltat cu publicul lor un parteneriat bazat pe incredere, transparenta si beneficiu reciproc, care le asigura o relatie pe termen lung. Evaluam zilnic feedback-ul primit si in acest fel se pot mandri un procent de peste 75% clienti care au revenit atunci cand au avut nevoie de un credit nou.

Incepand cu 2021, CreditFix a rezonat cu misiunea noastra de a informa turistii si vizitatorii care ajung sau doresc sa ajunga in Bucuresti si Romania, sustinundu-ne constant.
Sumele sponsorizate de CreditFix IFN in 2021, 2022 au fost folosite pentru a achita costurile de functionare ale Centrelor de Informare si costuri cu licente IT necesare in activitatile noastre.

1 Ekoinstal Solar SRL

Magazinul de “cartier” specializat in toate sistemele de ultima ora in materie de instalatii sanitare, incalzire centralizata eficienta, panouri solare si automatizari pentru spatii de locuit si birouri de orice marime.

Specialistii Ekoinstal au o abordare personalizata pentru fiecare client si fiecare proiect.

1 Ekoinstall Solar SRL este un partener de incredere fara de care nu am fi putut amenaja Centrele de Informare Turistica si care ne-a ajutat sa lucram in confort si cu costuri mai reduse la utilitati.

Babylon Consult SRL

Firma specializata in servicii de traduceri scrise, traduceri simultane si consecutive pentru conferinte, intalniri de afaceri, delegatii sau dialog cu autoritatile.

Este firma care sprijina constant activitatea noastra prin voluntari si sponsorizari financiare si care a sponsorizat initierea si infiintarea Asociatiei Open Knowledge din dorinta de a atrage mai multi turisti si vizitatori straini in Romania.