+40726127654

Sponsorizare și Donații ONG

De ce să ne sponsorizezi? Pentru că oferim un serviciu public în locul autorităților locale din București și centrale (Minister/Departament al Turismului) astfel încât turiștii și vizitatorii Bucureștiului și ai României să obțină informații turistice pertinente, îmbunătățind imaginea țării – singura din Europa fără un birou de turism funcțional.

Cine suntem noi? Asociația Open Knowledge este o organizație nonprofit legal constituită a cărei misiune este promovarea Turismului, Voluntariatului și a Antreprenoriatului.
Centrul de Informare Turistică este gestionat cu ajutorul Voluntarilor – Ghizi Autorizați de Turism – vorbitori a mai multor limbi străine care-și dedică parte din săptamână pentru a ajuta pe cei care sunt ”pierduți” în București și România.

Cum pot sponsoriza sau dona? Prin virament bancar în contul asociației RO71BACX0000001142809001 deschis la Unicredit Bank SA, sucursala Herăstrau, în numerar contra unei chitanțe sau anonim în urna de donații.
Pentru a întocmi contractul de sponsorizare avem nevoie de datele dumneavoastra de societate/organizatie.

Cu ce sumă pot sponsoriza? Sumele oferite pentru sponsorizare depind de voința dumneavoastră. Dacă vreți să folosiți facilitatea fiscală de decontare a sponsorizării, puteți face un calcul asupra impozitului de venit/profit și puteți sponsoriza 20% din impozitul pe venit/profit sau 0,75% din cifra de afaceri – oricare sumă este mai mică. Totuși, dacă sponsorizați cu o sumă mai mare, veți obține un credit fiscal care poate fi folosit în termen de 7 ani.

Ce facem cu sumele obținute? Toate sumele primite sunt folosite pentru plata chiriei, utilităților (curent, apa, conexiune internet, telefonie, pază), materiale consumabile, materiale de promovare, taxe poștă și curierat, taxe cursuri de profesionalizare, taxe de membru în asociații precum Asociația Profesioniștilor din Centrele de Informare și participarea la diverse evenimente tematice din turism, antreprenoriat și sfera asociativă. De asemenea, folosim fondurile primite pentru modernizarea, menținerea, gestionarea siturilor și domeniilor deținute și administrate de asociație, precum – https://visitorcenter.ro, https://ajutaunong.ro,